ПРОФИ КРЕДИТ България отпуска бързи заеми и бизнес кредити без такси и комисионни. Заемите се изплащат на равни месечни вноски, съобразени с възможностите на кредитополучателя.
За кредит могат да кандидатстват лица, които имат доходи от трудови договори, граждански договори или пенсия.
Продуктът ПРОФИ Мейд е предназначен за физически лица с нисък осигурителен доход и допълнителни недоказуеми приходи.

ПРОФИ КРЕДИТ Престиж предлага атрактивна цена на кредитоискатели между 30 и 64 години, които работят при настоящия си работодател поне от 48 месеца и осигурителният им доход е над 800 лева.
В случай на продължителна неработоспособност или при загуба на работа, от компанията предлагат възможност за безплатно отлагане на до 3 поредни месечни вноски по кредитите за физически лица над 501 лева.
Компанията предлага на своите лоялни клиенти по-добри условия с по-ниски лихви при следващи кредити.
За да изберат най-подходящия продукт, желаещите да получат заем могат да получат информация на националния телефон 0700 17 011, на сайта на компанията или като посетят най-близкия офис. ПРОФИ КРЕДИТ България работи с кредитни експерти, които консултират клиента напълно безплатно в удобно за него време и място.
На сайта на компанията са качени кредитен калкулатор за изчисляване на месечни вноски, общите условия за отпускане на кредит, както и полезна информация за всеки кредитополучател.
Минимална сума: 
100.00 лв.
Максимална сума: 
8 000.00 лв.
Примерен кредит: 
Сума на кредита 600 лв. Срок 12 месеца. Месечни вноски 69,30 лв. Общо лихва за периода 231,54 лв. Параметри на продукта ПРОФИ КРЕДИТ Престиж.
Време за обработка на заявката: 
Над 2 часа
Изисквания: 
Лична карта.
Работно време: 
Понеделник - Петък, 09:00-17:00
Кандидатстване: 
Онлайн
По телефон
В офис
Начин на получаване: 
По банков път
Връщане на заема: 
Клон на EasyPay
По банков път
Теглене на повече от 1 кредит: 
Да
Възможност за удължаване на изплащането: 
Да


Кандидатствай Онлайн:

Кредити в Русе

Бързи потребителски, жилищни, ипотечни, студентски кредити, Русе. Заеми за пенсионери и овърдрафт. Бърз кредит в Русе с безплатно кандидатстване. Кредитен център в Русе. При нужда от пари - заеми с прозрачни условия. Кредити и за хора с лошо ЦКР Кредит

Още Кредити » Русе