При нужда от заем в размер до 2000 лева, Креди Хелп предлага на всички заинтересовани в Русе бърз заем с прозрачни условия и фиксирани вноски.

От заема могат да се възползват както хора с доказан доход, така и тези, които нямат осигурителен доход. Погасяването може да се извършва седмично, на две седмици, или месечно, в зависимост от желанието на кредитоискателя.

Минималната сума е 100 лева, докато максималния размер на кредита достига 2000 лева. Може да се кандидатства както онлайн, така и в офис на фирмата в Русе.

Компанията допуска тегленето на повече от един кредит, както и разсрочване на вече изтеглен заем. Единственото изискване за кредит до 2000 лева е представянето на лична карта.

Одобрението за този кредит, за кандидатствалите в офис в Русе е до 2 часа, докато онлайн може да получите одобрение в рамките на 20 минути. Средствата се усвояват веднага.


Кандидатствай Онлайн:

Кредити в Русе

Бързи потребителски, жилищни, ипотечни, студентски кредити, Русе. Заеми за пенсионери и овърдрафт. Бърз кредит в Русе с безплатно кандидатстване. Кредитен център в Русе. При нужда от пари - заеми с прозрачни условия. Кредити и за хора с лошо ЦКР Кредит

Още Кредити » Русе